Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2017, 17:42
masada napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko strasznie ciekawi, czy gdyby poszedł np. do Amiki to też byłby tutaj taki płacz. Ale wiadomo, to Legia, największa kosa, wiec obraza majestatu.

Wiadomo, Mąka niepotrzebnie chlapał ozorem kiedyś i teraz sam jest sobie winien, ale sportowo i finansowo to nie jest to wcale takie złe rozwiązanie, raczej z pkt widzenia Legii to branie za całkiem niemałe pieniądze 30 letniego defensywnego pomocnika, którego za pół roku mogli by mieć za darmo (tak, z ich plecami właśnie za pół roku, a nie za rok - vide Cierzniak :d) który przecież wcale żadną gwiazda nie jest, a nawet nie wybija się jakoś znacząco ponad przeciętność i, (jeśli to prawda) płacenie mu potem półtora miliona złotych rocznie to lekka przesada
mi przynajmneij nei chodzi czy to klub na literę l,R,,G...dla mnei nie do przyjęcia jest,że rozmawialiśmy w ogóle ze złodziejami i oszustami.do takich rozmow nie powinno dojść.i nazwa klubu nie ma tu nic do rzeczy.
natomiast jesli ktoś czuje się Wiślakiem,czuje sie związany emocjonalnie z klubem,kibicami z sukcesami i porazkami to dwóch opcji po prostu by nie wybrał nigdy.nie musze mowic jakich.skoro mączynski poszedl do legii to znaczy,ze Wislakiem nei był nigdy.a skoro tak to nie mam pretensji o to gdzie poszedł...gdyby tylko nie łgał.
Ostatnio edytowane przez picasso : 06.07.2017 o godz. 17:45.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując