Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2017, 13:23
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
W takich chwilach mi brakuje Cupiała.

W takiej sytuacji wykonałby jeden telefon i oferta dla Legii wynosiła by 2 mln euro i ani pół eurocenta mniej, Mączyński zesłanie do rezerw z brakiem mozliwości zbliżania się do obiektów wiślackich na 5 kilometrów i nakaz pompowania piłek dla grup młodzieżowych.

EDIT:

"Jeżeli chodzi o moją odpowiedź w studio nc+: na tę chwilę, kiedy było zadawane pytanie, czyli około pół roku temu, nie wyobrażałem sobie, że kiedykolwiek odejdę z Wisły Kraków. Wróciłem do tego klubu i chciałem zakończyć tam karierę. Niestety, nie miałem na pewne rzeczy wpływu i kilka czynników wpłynęło na to, że musiałem podjąć taką decyzję. Dzisiaj oczywiście żałuję, że powiedziałem taką rzecz. Życie pokazało, że jestem w Legii Warszawa. Być może mój przykład pokaże młodym chłopakom, że czasami warto ugryźć się w język i nie składać żadnych deklaracji, bo życie jest brutalne. Nigdy nie powiedziałem złego słowa na Legię. Mogę dzisiaj przyjść tutaj, rozmawiać z wami, bo mam tego pełną świadomość. Jedyna deklaracja, którą kiedyś złożyłem to to, że nigdy nie zagram w Cracovii i tego słowa dotrzymam. Chyba, że życie potoczy się tak, że zagram w Cracovii i wtedy będę żałował swoich słów, ale na razie mogę sobie nabijać respekt na dzielni gadaniem głupot pod publiczkę"
Cupiała sobie podarujmy bo dzięki jego ekstrakcji ze sprzedażą klubu gimbazjaliście jesteśmy tu gdzie jesteśmy
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując