Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2017, 11:57
W takich chwilach mi brakuje Cupiała.

W takiej sytuacji wykonałby jeden telefon i oferta dla Legii wynosiła by 2 mln euro i ani pół eurocenta mniej, Mączyński zesłanie do rezerw z brakiem mozliwości zbliżania się do obiektów wiślackich na 5 kilometrów i nakaz pompowania piłek dla grup młodzieżowych.

EDIT:

"Jeżeli chodzi o moją odpowiedź w studio nc+: na tę chwilę, kiedy było zadawane pytanie, czyli około pół roku temu, nie wyobrażałem sobie, że kiedykolwiek odejdę z Wisły Kraków. Wróciłem do tego klubu i chciałem zakończyć tam karierę. Niestety, nie miałem na pewne rzeczy wpływu i kilka czynników wpłynęło na to, że musiałem podjąć taką decyzję. Dzisiaj oczywiście żałuję, że powiedziałem taką rzecz. Życie pokazało, że jestem w Legii Warszawa. Być może mój przykład pokaże młodym chłopakom, że czasami warto ugryźć się w język i nie składać żadnych deklaracji, bo życie jest brutalne. Nigdy nie powiedziałem złego słowa na Legię. Mogę dzisiaj przyjść tutaj, rozmawiać z wami, bo mam tego pełną świadomość. Jedyna deklaracja, którą kiedyś złożyłem to to, że nigdy nie zagram w Cracovii i tego słowa dotrzymam. Chyba, że życie potoczy się tak, że zagram w Cracovii i wtedy będę żałował swoich słów, ale na razie mogę sobie nabijać respekt na dzielni gadaniem głupot pod publiczkę"
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.07.2017 o godz. 12:42.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując