Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2017, 21:45
Mąka ma Jędzę i Pazdiego, w perspektywie grę w eliminacjach LM, podwyżkę i płacone regularnie. Coś w nim widać pękło i nie widzi perspektyw dla siebie w Wiśle. Mnie tam wali co on pisał na tt i gadał w C+. Na pewno wychowanków idących z Wisły do Legii się pamięta i on też się wyryje w pamięci pokoleniom. Sądziłem, że jego to nie będzie dotyczyć i boli mnie, że się zwyczajnie myliłem co do niego. Jak mu źle w Wiśle, trzeba poczekać na Getafe albo inny transfer - został prawie miesiąc. Rozumiem, że w eLce łatwiej o pierwszy plac... Trzeba brać kasę w jednej transzy i zapomnieć o nim.
Z piłkarskiego punktu widzenia bardziej chyba boli strata Mąki niż Brleka. Mąkę trudniej będzie zastąpić. To jest gość z ryglem w defensywie, który umie grać kombinacyjnie, przechodzić z obrony do ataku. Cenię Petara, ale takiego piłkarza łatwiej znaleźć. Nawet ten Halilović może za niego wskoczyć. Mam nadzieję, że po dwóch transferach z Klubu (nie czarujmy się, Brleka trzeba opchnąć), znajdzie się kasa na "ósemkę" (pewnie z Hiszpanii...). No i tak jak napisał ktoś powyżej: nie ma kto strzelać... Mimo wszystko powodzenia Mąka. Nie dla Ciebie Wisła Hall of Fame.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując