Wyświetl pojedynczy post
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2017, 21:37
@mr_kwolf
"że Mączyński jest też w tym legijno-pzpznowo-bonkowo-masońskim spisku"?

Gościu. Twoja głupota jest niebywała. Co to ma do rzeczy? Ja nie odpowiadam na głupie pytania człowieka niespełna rozumu.
Co to ma do rzeczy. Postaw tezę, a nie pytaj jak pacjent Kobierzyna.
Do jasnej cholery. Nie odpowiedziałem na jego zwidy.
Ja odpowiadam na argumenty. Jaki jest twój argument i jak on sie ma do sprawy Cierzniaka, roztropku?

To jest po prostu kabaret. Facet tłumaczy przekręt Legii-Cierzniaka przeciw Wiśle: wszędzie tak robią (ale nie zostają złapani).
Ale kiedy za takie numery Wisła zsyła do rezerw, to już nie rozumie argumentu "wszędzie tak robią".
On tylko przeciw Wiśle zrozumie, za Wisłą - nie.
Nigdzie nie rozwiązują umowy za zesłanie do rezerw. To przeciw Wiśle PZPN zrobił precedens, ale dla niego już nie ma znaczenia, że nie "wszędzie tak robią", a nawet nigdzie.
On tylko przeciw Wiśle zrozumie, za Wisłą - nie.

No i nie chce za cholerę zobaczyć stronniczości PZPN, która świadczy i dowodzi spisku (cała szybkość działania, nie uwzględnienie dowodów, i sam fakt, że Cierzniak i Legia w ogóle wpadli na ten pomysł bez precedensu, spisku dowodzi).
On przecież jest kretem, który działa przeciw Wiśle i dla każdego, kto Wisłę chce przekręcić. Sporo takich.
Gościu. Przyznaj się kibicem jakiego klubu jesteś. I czy już nie masz sekretnego kontraktu na Ległej jak Cierzniak.
Odpowiedz cytując