Wyświetl pojedynczy post
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2017, 20:46
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc to ja osobiście uważam, że ten wywiad z Mączyńskim to całkowicie niezamierzona akcja, po prostu powiedział prawdę nie spodziewając się, że odbije się to jakimkolwiek echem. Ot co, zapytali to powiedziałem, "przecież to taka tajemnica poliszynela, ze z kasą w Wiśle słabo".

Wydaje mi się, że jedyny powód jaki ewentualnie ciągnie Mączyńskiego do Legii to LM. Bo przecież nie kasa, ani koledzy z kadry.

Dodam jeszcze w sprawie Cierzniaka to wszystko wskazuje na to, że Legia mogła nas wydoić z dużo większej kasy na nim niż to naprawdę zrobiła.
Junco się jasno wypowiedział co sądzi na temat tego wywiadu, ale zrobił to z klasą.

Każdy Wiślak mający trochę oleju w głowie wie że jakakolwiek zła informacja nt. sytuacji wewnętrznej klubu zostanie w mig podchwycona przez prasą lokalną lub krajową, odpowiednio wyolbrzymiona i opublikowana.

Pan KM tego nie wiedział te ok. 3 miesiące temu ale teraz gdy chodzi o jego własny interes wije się na twiterze jak baletnica? Szybko się uczy czy też może podmiot się zmienił?
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując