Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2017, 20:32
abcabc napisał(a):Wyświetl post
Ty dalej nie wiesz? Dalej trzeba tłumaczyć?
Cierzniak dogadywał się z Legią w sprawie kontraktu przed dozwolonym terminem. Sam się do tego przyznał w wywiadzie, a potem Błoński z PS ten wywiad wiele razy zmieniał. Manipulował w celu obrony Legii i Cierzniaka.
Wisła straciła zaufanie do Cierzniaka i odesłała go do rezerw. Wtedy Legia w konspiracji z PZPN, Bońkiem i oczywiście z Cierzniakiem orżnęła Wisłę. Uknuli, że Cierzniak złoży precedensową sprawę w PZPN przeciw Wisłe, a rudy i jego sitwa rozwiążą kontrakt i tak pomogą Legii. Kretacze z PZPN stwierdzili, że Wisła łamie zasady i uniemożliwia Cierzniakowi rozwój kariery. Pierwszy tak absurdalny wyrok.
PZPN oczywiście nie chciało uwzględnić oczywistego dowodu z "PS".
Co zabawne, Ległe i Stanowski same przyznają, że planowali podobne numery (Prijović, Odzidzia). I im Boniek i PZPN nic by nie zrobili. Ale trochę się chyba boja teraz, więc sprawa z Cierzniakiem wyszła im bokiem.
Dorośnij. Ty naprawdę myślisz, że gdziekolwiek na świecie przestrzega się "dozwolonego terminu". Jak ty to sobie wyobrażasz? Lewandowski nie tylko negocjował co podpisał "kontrakt" rok przed dozwolonym terminem i co? Borussia dalej z Bayernem handluje w najlepsze. Taki jest świat.

Druga część wypowiedzi została już opisana pare postów wyżej. Wesoły Ted pojechał na komisje i powiedział jak było naprawdę, więc jaka mogła być inna decyzja PZPN? Tylko taka.

Przypominam, że Legia chciała zapłacić za Cierzniaka, ale my odpowiedzieliśmy wprost, że NIE BO NIE. I CHVJ. Do tej pory pamiętam jak mi wmawiano, że "zapłacą nawet milion euro bo musza, nie zostaną z samym Malarzem na bramce".

Powiem więcej, bardzo dobrze, że komisja rozwiązała kontrakt Cierzniaka i powinna tak robić w każdej sytuacji. Niestety nie w każdej sytuacji jest Wesoły Ted, który to umożliwia.

Sitwy, spiski, konspiracje. Syndrom oblężonej twierdzy widać u Ciebie gołym okiem.

abcabc napisał(a):Wyświetl post

Czy ty pracujesz w komórce propagandowej Legii?
A wiesz chociaż o co chodzi czy klasycznie "nie wiem to się wypowiem"?

PS. Aż sprawdziłem sobie z ciekawości, my oficjalnie podpisaliśmy Arsenica 4 stycznia, jeżeli naprawdę wierzycie, że nie było z nim przed 1 stycznia ŻADNYCH rozmów to jesteście albo naiwni albo udajecie naiwnych. Czyli co, podwójne standardy?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 03.07.2017 o godz. 20:41.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując