serek.c2 napisał(a):

Picasso - ja Cię doskonale rozumiem, też w normalnej sytuacji odpowiedziałbym, że z oszustami nie robimy interesów. Chciałbym się mylić, ale wydaje mi się, że nie mamy wyboru i niestety "szanować się" w obecnej sytuacji nie możemy... Jeśli byłoby inaczej zapewne ofertę Legii odrzucilibyśmy od razu z informacją, żeby nie wysyłali kolejnych bo Mąka jest nie na sprzedaż dla nich.
|
prawdopodobnie faktycznie jesteśmy pod ściana.ale wydaje mi się,że legia nei jest jedynym rozwiązaniem.może warto pogadać z Jagą i nawet sprzedać Mąkę za mneijszą kwotę ale w zamian przytulić kasę z FIFY za MŚ ?.nie wiem czy to w ogole mozliwe bo po pierwsze Jaga musi się zgodzic po drugie Mąka. ale szukajmy rozwiązań .i nie łapmy sie na te śmieszne bonusy warszawskie bo zgoda na nie to smeich.to tak jakby nam drugi raz cierzniaka zabierali. chodziły słuchy też o Chievo nie wiem czy to aktualne czy tylko bajka.do mnie dotarła informacja na ten temat bezpośrednio z klubu.nie wiem tylko na ile to było konkretne i czy temat nie umarl.w kazdym razie jesteśmy na początku okienka i nie musimy na gorąco Mąki sprzedawać.tym bardziej złodziejom i oszustom.