Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2017, 09:53
Ja się nie dowalam do żadnej decyzji; Misiek został odpalony, podobnie jak Buchalik w pierwszym momencie i nie mam z tym żadnego problemu. Po prostu odpisuje na kretyńskie prowokacje abcabc.

abcabc: generalnie jesteś kibicem emocji, który nie analizuje, a ogląda. Nie masz pojęcia (najmniejszego) o niuansach bronienia, ja jako takie mam. Wiadomo, A klasa to tylko A klasa, ale ja to traktowałem jako zabawę - a nie karierę, tym bardziej, że w juniorach grałem w pomocy i byłem zdecydowanie za niski na profesjonalne bronienie. Z resztą zasady i podstawowe odruchy zna każdy kto trochę bronił, co innego znać a co innego zachować się odpowiednio - podjąć właściwą decyzję na gorąco. Miśka już obiektywnie scharakteryzowałem raz, nie zamierzam tego robić ponownie.
Jeżeli uważasz, że wyważona opinia (w której podkreślam, że chłop w ogóle nie potrafi grać nogami i to go dyskwalifikuje z bycia pierwszy bramkarzem w Wiśle) to zakładanie fanclubu to szkoda mi klawiatury na takiego muła jak ty, co słowa pisanego nie rozumie, a w dodatku nie potrafi wypowiedzieć się z szacunkiem w stosunku do byłego piłkarza Wisły i w dodatku Wiślaka. Generalnie jak dla mnie to jesteś zwykły BOB sprzed TV co nigdy na bramce nie stał, nie ma o tym pojęcia - a krzyczy i pluje najgłośniej.

A ostatnie twoje dwa zdania odnośnie gry nogami to już totalny kretynizm. Tak jakbyś w ogóle nie czytał moich postów tylko na siłę się dopieprzał do każdego zdania niezależnie czy mam rację czy nie Wiesz, no może faktycznie jesteś mułem, co nie rozumie słowa pisanego? No ja naprawdę nie wiem

Wiesz, że w grze na bramce gra nogami to najłatwiejszy element? Bo żeby wykopywać piłkę na solidnym poziomie wystarczy technika na poziomie stopera z C klasy? Zdajesz sobie z tego sprawę tak? I myślisz ile czasu zajmuje nadrobienie takich braków? Moim zdaniem to kwestia pochodzenia na halę przez jedną rundę raz w tygodniu lub jeden trening w tygodniu z piłkarzami z pola, żeby opanować to choćby w stopniu umiarkowanym tak, żeby było OK. Wg mnie Misiek to po prostu olał i dlatego zaprzepaścił sobie karierę. Najpierw w Milanie, później u nas.

Generalnie podsumowując twoje wypociny.

Nawałka jest ślepy i się wstydzi. Scouci Milanu byli ślepi i się wstydzą, nasi Scouci byli ślepi i się wstydzą. Nasi trenerzy co stawiali na Miśka byli ślepi i się teraz wstydzą. Tylko jeden ABCABC widział wszystko ale nikt pana znafcy o radę nie zapytał. Szkoda.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.07.2017 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując