Wyświetl pojedynczy post
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2017, 20:56
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
W kwestii Mączyńskiego ja nie wykluczam żadnej z opcji, nie zdziwię się jeśli za kilka dni przedłuży kontrakt z nami.
Może zwyczajnie chciał zwrócić uwagę na fakt, że pensje nie są regulowane zgodnie z obietnicami, więc nie ma sensu proponować nowych, wyższych płac.
Myślę, że jesteśmy przygotowani akurat na odejście Mączyńskiego, ostatni z transferów Hiszpanów do Wisły zdaje się to potwierdzać - Fran raczej będzie ustawiany na pozycji defensywnego pomocnika.
Uważam podobnie jak większość, że Junco wykonuje dobrą robotę przy warunkach w jakim przychodzi mu pracować jednak i do jego ogródka można by wrzucić kamyczek - brak na dzień dzisiejszy transferu klasycznego skrzydłowego/skrzydłowych. Videmont co prawda zmaga się z urazem ale sztab szkoleniowy nie widzi go ogólnie także z dużym prawdopodobieństwem od nas odejdzie, mam wolną rękę w szukaniu klubu w każdym razie.
Uważam, że w razie faktycznie kogoś z dwójki Brlek/Mączyński trzeba zainwestować w faktycznie bramkostrzelnego napastnika nawet przy założeniu wydania kasy. Proszę zauważyć, że w Ekstraklasie ostatnimi czasy drużyny mające bramkostrzelnych napastników osiągały najlepsze wyniki.
U nas wystarczy mieć stabilną obronę i kogoś w przodzie i o sukcesy nie trudno vide Legia z Nikolić i Prijović, a po ich odejściu stracili zdecydowanie na jakości.
Odpowiedz cytując