Wyświetl pojedynczy post
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2017, 09:41
Nasze ruchy transferowe jak na tą chwilę wyglądają bardzo obiecująco. Wybiegając w przyszłość jeżeli podpiszemy jeszcze Wojtkowskiego oraz Kostala to nasza kadra będzie naprawdę silna. A dopięty wczoraj transfer hiszpańskiego defensora według mnie wcale nie wskazuje na nasze wielkie problemy finansowe o czy każdy ochoczo mówi.

Tak jak ktoś już pisał, bierzemy graczy perspektywicznych z możliwością rozwoju i sprzedaży za sezon czy dwa więc to jest według mnie duży plus dla zarządu.

Co do płaczu co poniektórych, że Wisła robi się coraz mniej Polska to popatrzcie na ostatni mecz Lecha w pucharach bodajże 2 albo 3 Polaków w podstawowej jedenastce, popatrzcie na kluby z Premier League gdzie w podstawowych składach nie gra za dużo Anglików. Dla mnie to jest obojętne czy po boisku będzie biegało na tą chwile 11 Polaków czy 11 Hiszpanów, ma się liczyć jakość a jeżeli jakość gwarantują gracze zagraniczni to czemu mają nie grać? I dla tych co mówią, że obcokrajowcy to tylko wkłady do koszulek to polecam popatrzeć w obecnej kadrze na Pola który w każdym meczu jeździ na dupie i gryzie trawę za Białą Gwiazdę.
Odpowiedz cytując