Wyświetl pojedynczy post
UcheJ
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2017, 19:34
Moje spostrzeżenia: Skórka bardzo dobrze grał jak na takiego młokosa do przodu nie tracił piłek. Może to nowy Mączyński? 46 Kostal uważam że z niego mogą być ludzie. Oszlifować i może być z niego super grajek. Technikę ma, drybling bardzo dobry do tego dołożyć przyśpieszenie i może być z niego niezły skrzydłowy. 8 Hailinović nie wiem czy dobrze napisałem ale chyba trzeba się nauczyć tego nazwiska pisać bo to może być bardzo duże wzmocnienie lini pomocy. Osobiście widziałbym go na 10 a zanim Mąka z Llonchem. (Sprzedaż Brleka to już formalność, na pewno odejdzie) Stilić w takiej formie to hamulcowy numer 1 przykro to pisać ale zjechał tak z formą że szkoda patrzeć. Arsenić wygrywał pojedynki główkowe, wyprzedzał, spokój wyprowadzaniu może nie taki jak u Gonzaleza ale mogą tworzyć dobry duet jeśli Arsenić pogra kilka meczy, trzeba pamiętać chłop nie grał pół roku! 45 Cwetanow słabo, wiem że to sparing ale przy Kostalu wypadł mega blado. Zero przebojowości. Sadlok on po każdej kontuzji wygląda mega słabo!!!! Musi grać!!! Cywka musi nauczyć się wrzucać piłka z bocznego sektora gry a będzie miał wiele asyst. Brlek jak to Bralek dobrze Bartkowski chyba nie powinien być u nas. Carlitos dobra technika użytkowa. Za mało żeby o nim coś więcej napisać. Bramkarz za mało informacji.
Odpowiedz cytując