Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2017, 19:31
Cuesta - mało do roboty, trudno oceniać, ale obiecująco wygląda to jak wprowadza piłkę do gry.
Arsenić - troche dzieciak - elektryczny, nerwowy, jak przesunęliśmy grę wyżej to ciekawie, ale i nieodpowiedzialnie włączał się w grę ofensywną.
Halilović - wysoka kultura gry, bardzo dobrze operuje piłką, chociaż nie wiem czy nie nadużywa prowadzenia. W defensywie troche statysta. zobaczymy jak będzie się prezentował na tle konkretnych rywali, jak podoła naszej lidze fizycznie. Ale widać, że w piłkę grać umie.
Carlitos - raczej bezbarwny; zawalił przy bramce na 2-0 - sędziował zamiast grać i poszła kontra.

45 - Cwetanow - jak dla mnie można mu już podziękować - zagubiony na boisku, oglądający się na innych, chowający się gdzieś w narożniku boiska, nie widać zaangażowania, nie widać umiejętności. Wygląda jak gość, który pół roku nie grał w piłkę.

46 - Kostal (?) - dużo zaangażowania, trochę umiejetności, ale jeszcze do testowania. Ma juz 21 lat i trudno powiedzieć na ile on jeszcze może pójść w górę.

Poza tym:
Llonch - szacunek - nikt na boisku nie zostawił tyle zdrowia, co on.
Bartkowski - widać, że chce się pokazać, lewa strona mu chyba nie leży, ale widać, że chce walczyć o skład.

Stilić - niby asysta piękna, ale udając Stojanowa miejsca w 11 nie wywalczy.
Cywka - niepewny, bez czucia piłki, mnóstwo wrzutek - większość fatalna.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując