Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

|
No i proszę, da się napisać coś z sensem , a nie tylko narzekać dla samego narzekania
|
Uważam, że większym problemem są ludzie związani z SKWK/TS - z nimi jest jak z PiSem (z resztą klub teraz z ta partia jest zwiazany). Ktokolwiek nie chwali, nie jest za - to jest zdrajca ktory powinien emigrować do sasiadki w paski.
Oczywiste jest to, i bylo do przewidzenia, że Gonzalez moze dać rade wg mnie 1:1 zastępstwo za Rysia, a jestesmy niecaly 1mln euro do przodu + niższa pensja. Llonch? Zadziorny, sporo biega, niezly w odbiorze. Tyle, że to nie jest zawodnik kiedy gra się na dwóch defenswnych. Do Mąki idealnie by mi pasował Chrapek. Owszem, jeśli graloby sie 4-3-3 i np nie byłoby Mąki, a na ofenswnym Petar z Semirem, to owszem taki Loonch zeby tylko zabezpieczać, to jak znalazł.
Reszta to był/jest szrot. Semi MOŻĘ dojdzie do formy (ale pamietam jak wiele osob sie podniecowalo ze przychodzi Semir, gość ktory przez 8 mscy meczu nie zagral...)
Oczywiście, trzeba brać pod uwagę mozliwosci finansowe - ale wg mnie mozna bylo sie wstrzymac z 3-4 transferami a ta kase przeznaczac na marketing zeby sciagnac wiecej osob (albo ne pensje zwyklych pracownikow bo rak do pracy brakuje).
Z tych transferow ktore teraz beda, licze na Arsenica i tego napadziora.
Z bramkarzem to komedia...