Tak uważam.
Gonzalez miał przeszłość na poziomie ekstraklasy i widać było, że po prostu wpadł w dołek.
Llonch grał niżej ale widać było, że gra prawie wszystko od deski do deski przez większość swojej kariery.
Nasz nowy bramkarz to niestety głównie podczas swojej kariery wygrzewał ławę. I epizod typu zagranie kawałka rundy w LaLiga i zostanie odpalonym nie robi na mnie wrażenia. Albo był rezerwowym i ktoś doznał kontuzji, albo dano mu szansę i odpalono.
Podobna sytuacja jak w przypadku Załuski (którego uważam za przereklamowanego) tylko w o wiele słabszym klubie niż Celtic. Sorry, raczej nie będę się pozytywnie zapatrywał na transfer kogoś kto przez całą karierę w wieku 26 lat rozegrał tyle spotkań seniorskich co ma lat (+/-).
Jeśli chodzi o napastnika to też wątpię, żeby się sprawdził, bo wcale nie ma rewelacyjnych statystyk jak na tak niską ligę. Po prostu jestem sceptyczny, uważam, że ma pełnić rolę Zachary, czyli czasem wejść i coś tam zagrać (chociaż np. uważam, że Zaki zasługiwał na grę u nas - bo z naszego trio najlepiej wyglądał wg mnie w tym sezonie).
Za to nasz 3 nabytek już mi się dużo bardziej podoba

chociaż nie można mówić, że to gość praktycznie gotowy do gry jak Brlek, raczej melodia przyszłości.
Do gry na teraz w pierwszym składzie jest Arsenić. Na niego liczę najmocniej.