Temat: #12bohater
Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2017, 20:52
picasso napisał(a):Wyświetl post
zamiast tej całej akcji lepszym pomysłem bylo "wyprodukowanie" wirtualnych cegiełek żeby każdy z nas mógł sobie taka kupić.bo nie wierzę,ze wpłacaliście piemiądze (a przynajmniej ogromna większzośc) po to by miec kubek czy inny breloczzeka po to by pomóc Wiśle.wg mnie te nagrody to tylko "sposób na zaksiegowanei pieniędzy" ja osobiście kupowalem bilety dla dzieciaków i karnego dla córki ale sie rozchorowała i nici z tego wyszły.
i dziwię sie dzialowi marketingowemu,ze nie próbuje sprzedawać tych karnych czy innego udzaiłu w przerwie meczu.zawsze pare groszy by wpadlo a kosztów to żadnych nei generuje.
trafiłeś w sedno
kupiłem koszulkę nie po to żeby w niej paradować wieszać na ścianie czy cuś ale żeby wspomóc klub w trudnej chwili
w sumie aż tak bardzo mi na niej nie zależy
natomiast zszokowany jestem brakiem jakiejkolwiek informacji od klubu
prosty mejl wiemy, zawaliliśmy, prosimy o cierpliwość, proponujemy zamianę nagrody

cokolwiek
bo tak to wygląda jakby schowali głowę w piasek albo mieli na wszystko wyrąbane..
tak czy tak strzał w stopę
ps. teksty o płaczkach itp. możecie sobie darować bo są tak samo żałosne jak to co się dzieje wokół tej akcji
naprawdę fajnej, potrzebnej i łączącej klub i kibiców...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując