regan napisał(a):

Nie chce sie wtracac, ale faktycznie jest cos u nas takiego ze kazdy chce pokazac jaki to nie jest kumaty co by to nie zrobil na czyims miejscu jak by sie zachowal itd. Kazdy chce cos udowodnic, tylko nie wiem co i po co, jak i tak siedzi taki pod nickiem i nikt go na oczy nie widzial. Kazdy chce sie wykazac jaka to ma wiedze a potem sie okazuje ze tacy ulegaja fakenewsom dezinformacjom ktore chlona jak pelikany. I wychodzi na to że są śmieszni. Takich delikwentow mozna przeczytac na tym forum a wszeczegolnosci na wislaportal.
Czy moderatorzy nie rozumieja ze to dziala na szkode Wisly ktora powinna stac wyzej w hierarhii wartosci niz jakas .......*ona wolnosc slowa, którą hejterzy, trolle i inne życzące źle klubowi bezmózgi wykorzystują do tego by pluć na klub. Szczegolnie boli mnie zeszloroczne przyzwolenie na propagowanie podzialow wsrod kibicow przez tych idiotow na forach szczegolnie na wislaportal. To samo tyczy sie transferow i spraw klubowych o ktorych malo wiemy a jedyne zrodlo informacji to skompromitowane redakcje ze skompromitowanymi dziennikarzami i potrafimy sie jeszcze tym podniecać zamiast traktowac to chlodno i przynajmniej podejrzliwie.
Jak dla mnie powinna byc wieksza dyscyplina wsród kibiców pod wzgledem tego co wypisujemy na różnych forach a mody powinny dac jasny sygnal ze na klub nie plujemy z byle przecieku dziennikarskiego
|
Bingo. To plucie na klub z byle powodu jest od dawna toksyczne.