|
Zaczyna się to co lubię najbardziej, sianie paniki, narzekanie i wszystko co najgorsze. Zalecam cierpliwość, ocenimy wraz zamknięciem okienka transferowego wtedy będzie na to czas. Dzisiaj nie wiemy jakie są plany Junco, jakie rozmowy odbywa. Może zaraz będą 2-3 transfery od razu, tego nie wiemy. Ostatnie okienko było dobre, więc ma u mnie kredyt zaufanie.
Zamiast się przejmować, postanowiłem się przyjrzeć zawodnikowi który na pewno przylatuje w poniedziałek i którym jest Joao Góis. Obejrzałem jego cały mecz z kwietnia, ze Sportingiem Braga i muszę przyznać, że naprawdę wyglądał ciekawie. Bardzo aktywny, dynamiczny zawodnik, przyzwoicie grający w defensywie, mający doświadczenie. Według mnie to dobry transfer, jeśli tylko zdrowie będzie służyło, bo z tym miał problem od dwóch lat. Junco kontynuuje politykę: "dwóch zawodników, na jedną pozycje" i ten transfer właśnie ma to na celu, żeby Cywka miał realną konkurencje. Jego poprzedni rywal, widocznie tego nie dawał skoro dostał tak mało szans i został tak szybko odpalony. Zresztą on był przeciętny w I lidze. Jeśli chodzi o drugą stronę, Sadlok moim zdaniem odchodzi, nie jest według mnie nie do zastąpienia, a można na nim przyzwoicie zarobić. Przedłużony zostanie kontrakt ze Spiciciem a 1 lipca dołączy do zespołu Zoran Arsenic. Tak to według mnie będzie wyglądało jeśli chodzi o boki obrony i mi osobiście bardzo się to podoba, jeśli chodzi o naszą obecną sytuacje finansową w klubie.
Dzisiaj klub poinformował o pożegnaniu kilku zawodników, sposób pożegnania żałosny. Jednak za żadnym z tych grajków nie będę tęsknił.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 15.06.2017 o godz. 22:14.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
|
|