Wyświetl pojedynczy post
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2017, 10:34
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie zdaje sobie sprawy. Jestem kibicem od wczoraj od 22.. Naprawde myślałem, ze pewne rzeczy są oczywiste.
Przeciez mowilem o dotychczasowej skuteczności Junco na rynku transferowym i wybor trenera ma tu drugorzędne znaczenie.

Ale dobrze.. Jesli masz sie czepiać słów to Llonch jest po cześci sukcesem Junco bo on wymyśli Ramireza zapewne licząc na jego znajomość niższych lig hiszpańskich. Teraz ok ?

Clou wypowiedzi było takie, ze reszta transferów mocno srednia. Tyle.
Nie czepiam się słów, po prostu uważam że sprowadzenie Ramireza to jego najlepszy transfer, a sprowadzenie LLoncha to tego konsekwencja.
Jeśli miałeś na myśli tylko transfery piłkarzy to ok, masz prawo do takiego zdania. Ja dałbym jeszcze mały plus przy Spiciciu, ale to tylko dlatego, że nie spodziewałem się po nim niczego, a chłopak nawet daje rade. Bartkowski miał pecha że Kiko "wymyślił" odpowiednią pozycję dla Cywki. Słomka to melodia przyszłości. Stilić to przede wszystkim duży plus wizerunkowy, jego transfer to był sygnał, że w klubie nie jest tak źle jak się wtedy pisało. Dziwna sytuacja jest z Videmontem. Jego wejścia może nie powalały, ale "liczby" miał, a mimo to przestał dostawać szanse. Myślę że zadecydowały kwestia pozaboiskowe i charakter piłkarza. Sam przyznał w wywiadzie, że w przeszłości miał problemy z trenerami.
Ostatnio edytowane przez rokfor : 10.06.2017 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując