Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2017, 00:52
d napisał(a):Wyświetl post
A co ma piernik do wiatraka? Jacy obserwatorzy, kto, skąd? Kogo obchodzi ocena kibiców? Mączyński nie zaliczył bardzo dobrego występu na Euro?
Nie o kibicach, nie o dziennikarzach. Tylko obserwatorach z klubów zagranicznych. Pazdan miał świetny turniej, bardziej zauważalny.

d napisał(a):Wyświetl post
Pomocnika kreatywnego/skrzydłowego tak, Mączyński takim nie jest. A prawda jest taka, że w kontekście gry w reprezentacji pozycję ma praktycznie taką samą jak Pazdan.
Mączyński musi dużo biegać, często box to box. Przenosi piłkę z defensywy do ofensywy, musi walczyć w odbiorze dodatkowo. Więcej biega od obrońcy.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli do mnie pijesz, to oglądam ligę regularnie.
Nie do Ciebie. [a jeśli też coś takiego pisałeś, to akurat, że oglądasz regularnie ligę wiem i poważnie Cie traktuje, chociaż nie raz masz szalone teorie]

A z Mączyńskim sytuacja jest prosta - wszyscy go raczej doceniają.
To chyba czytamy inne forum, bo dla 3/4 tego forum Mączyński to przeciętniak, a dla mnie świetny gracz na nasz klub/lige.

Po Mączyńskim nie będzie płaczu nie dlatego, bo jest słaby tylko takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić.
Ja też akceptuje tę sytuacje, bo to rozumiem, ale Krzyśka będzie bardzo trudno zastąpić i nie akceptuje tego, że niektórzy kompletnie go nie cenią.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 10.06.2017 o godz. 01:04.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując