|
Junco na plus ma póki co tylko Gonzaleza. Arsenic jeszcze ne wiemy co potrafi. Bo Llonch to autorski pomysł Ramireza. Do tego Np. Ściągnięcia takiego Videmonta to delikatnie mówiąc porażka. Valencia nie wiadomo ale mozna usłyszeć na Krakowie, ze gość woli inne rozrywki od gry w pilke i z takim podejściem kariery moze nie zrobić.
Natomiast bardzo nie podoba mi sie pomysł, że Wisła może grać nawet 9 obcokrajowcami. Liczę, ze w tym okienku wzmocni nas jednak jakis Polak.
Co do Mączynskiego.. Polecial czy tez 'tylko odpowiadał prawde' do gryzipiórka, ktory ma ewidentna satysfakcje z tego ze w Wiśle złe sie dzieje. Dał mu tylko pożywkę czego robic jako Wiślak (za ktorego sie ma) nie powinien. Nie wiem jakie są relacje miedzy szatnia a zarządem ale jak sam dziennikarzyna na Twitterze napisał ze piłkarze sami sie śmieją ze kibice wierzą zarządowi. Moze kłamie, moze nie. Ale mąka dał asumpt do tych wszystkich kwasów. I nie wydaje mi sie zeby teraz były dobre kontakty na na linii zarząd-mąka o czym świadczy dzisiejszy wywiad junco. Najlepsze wyjście to sprzedaż w tym okienku o ile znajdzie sie chetny.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 09.06.2017 o godz. 22:27.
|