jonaf napisał(a):

Ocenę bukmacherską też proponowałem, chciałem proponować jedną możliwość na dany mecz [ over bramkowy/kartkowy, X do przerwy, handicapy] - ale nie zostało to wprowadzone w tym sezonie. Ja osobiście byłbym rad, jakbym mógł przygotować parę zdań na ten temat. na razie nie dostałem pozwolenia
Statystyki ostatnich meczy czasem ciężko znaleźć. Strony, które wykorzystuje w bukmacherce bardzo często ligi PL traktują po macoszemu i trzymają dane z maks 1-2 sezonów wstecz. Mówię o ogólnych statystykach, nei tlyko o strzałach czy posiadaniu piłki 
Często też ja daję później informacje nt. meczu - bo czekam na komunikat Klubów dotyczący kontuzji. Niektóre Kluby wręcz informują, że nie zagra gracz X czy Y, a inne do samego meczu nie podają kontuzjowanych. Cóż zrobić - można tylko przypuszczać, że nie zagra X, bo w ostatnim meczu zszedł z powodu kontuzji.
|
''Pozowolenie'' było uwarunkowane odpowiedzią LV BET. Skoro nie ma takiej możliwości to za pewne od przyszłego sezonu będziemy z tego korzystać.
A jak oceniacie pomysł z analizą ekspertów? Do te pory udział w tym wzięli Michał Trela, Grzegorz Wojtowicz oraz Mateusz Miga.
Porzucić ten pomysł? Na zasadzie ''jak będę chciał poczytać co myśli Michał Trela, to kupie sobie gazetę?'' ITP?