Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2017, 12:07
heoij napisał(a):Wyświetl post
Osobiście uważam, że tematy meczowe powinny być zakładane tylko przez Ciebie albo W.S, ponieważ potem dochodzi do takiej sytuacji jak w ostatnim meczu, gdzie nie można tego czegoś nazwać tematem

Jedyne czego mi brakuje to paru akapitów o statystyce ostatnich spotkań i oceny bukmacherskiej spotkania

Ważny jest też czas powstania tematu, przynajmniej dwa- trzy dni przed spotkaniem.

Statystyce spotkań tzn?
Brak wyników np ostatnich pięciu spotkań? Co rozumiesz po przez brak statystyk?

Odnośnie oceny bukmacherskiej.
Skontaktowałem się swego czasu z firmą LV Bet z zapytaniem czy w ramach np statystyk kto/kiedy/jak strzela oraz kursy spotkań mogliby nam dostarczać w zamian za osobną grafikę oraz umieszczenie ich logo na grafikach meczowych w zapowiedzi.

Z tego co się dowiedziałem na chwilę obecną nie ma takiej możliwości ze względu na to, że może to już być forma reklamy (co jest zabronione) oraz obowiązuje ich umowa z wislakrakow.com w której zawarte są pewne punkty w których nie mam mowy o tematach meczowych
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując