Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2017, 20:52
wolfy napisał(a):
Otóż to za Cupiała cała Polska z nas ryła przez wieczne testy bramkarzy, rumuńskich studentów i innych wynalazków Kapki.
8 tytułów mistrza Polski + dodatkowo 5 razy miejsce w I-szej trójce. Mecze w europejskich pucharach i to z mocnymi ekipami typu Real, Barca. Walki równy z równym chociażby w sezonie 2002/03 (dla mnie np. zremisowany mecz Legii z Realem w ogóle nie ma startu do naszego z Schalke na wyjeździe). Niech się śmieją... (choć wiadomo, że potencjał jak na tamte czasy to chyba w 1/3 gdzieś wykorzystaliśmy zaledwie).

emjot napisał(a):Wyświetl post
z "późnym" Cupiałem kojarzą mi się lata rządów Bednarza zwłaszcza, te po powrocie do klubu na stanowisko wice prezesa w 2012 (te testy wszystkiego co się rusza i na drzewo nie zmyka to właśnie ten okres)

po 2005 jeszcze było jako tako... po Holendrach był już dramat finansowo organizacyjny z Bednarzem w tle
Testy bramkarzy to głównie chyba za Skorży były czyli lata 2007 - 2010, moim zdaniem jeszcze wtedy jemu się chciało bo jednak były w tych wymienianych latach okienka transferowe co dawały nadzieję.

Teraz przyszedł czas na rządy Towarzystwa Sportowego, jak na razie zrobili kapitalną robotę. Z klubu który latem bronił się przed spadkiem zrobili zespół który jest w stanie powalczyć o wysokie cele. Moim zdaniem wystarczy wzmocnić siłę ofensywną i o mistrza możemy się bić w przyszłym sezonie.
Odpowiedz cytując