Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2017, 17:16
c. napisał(a):Wyświetl post
Ale wytlumaczcie mi jedno - po co w takim bądz razie TS Wisla splaca ogromne dlugi, które zostawila po sobie Telefonika, kołuje nowy autokar, szuka partnerow i sponsorów, rozsyla ludzi po europie w celu przyjrzenia sie zawodnikom, przedluza umowy z pilkarzami, wspomaga Akademię Pilkarską której Cupial byl zawsze przeciwnikiem, rusza z marketingiem, prowadzi telewizję klubową na YouTube itd itd....

..... skoro Cupial moze przyjsc za miesiąc i za bezcen odebrać klub TS-owi bo tak mówi jakaś tam klauzura (jezeli na prawdę takowa istniej) ?

Tym bardziej, ze osoby w TS-ie są mega wk..ieni na Cupiala za to, że o mały wlos nie doprowadził do największej katastrofy Wisły w jej 111- letniej historii.

rzecież to się logiki nie trzyma.
klauzula...klauzura to jest w klasztorze... i to same pytanie w druga stronę.po co Cupiał (TF) umorzył (taki skrót ) ogromne długi Wisły wobec TF,oraz dużą część długu nazwijmy go -bieżącego?
jestem za tym żeby Boguś wrocił ale jako osoba fizyczna,bez TF.wtedy na pewno byłoby mu łatwiej dogadac się z TS bo te rozmowy byłyby bezpośrednie a nie poprzez prezesów,doradców i innych takich.a znając ambicje Cupiala myślę że bylibyśmy w stanie szybko wrocić na piedestał
Ostatnio edytowane przez picasso : 30.05.2017 o godz. 17:21.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując