Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2017, 16:57
c. napisał(a):Wyświetl post
Ale wytlumaczcie mi jedno - po co w takim bądz razie TS Wisla splaca ogromne dlugi, które zostawila po sobie Telefonika, kołuje nowy autokar, szuka partnerow i sponsorów, rozsyla ludzi po europie w celu przyjrzenia sie zawodnikom, przedluza umowy z pilkarzami, wspomaga Akademię Pilkarską której Cupial byl zawsze przeciwnikiem, rusza z marketingiem, prowadzi telewizję klubową na YouTube itd itd....

..... skoro Cupial moze przyjsc za miesiąc i za bezcen odebrać klub TS-owi bo tak mówi jakaś tam klauzura (jezeli na prawdę takowa istniej) ?

Tym bardziej, ze osoby w TS-ie są mega wk..ieni na Cupiala za to, że o mały wlos nie doprowadził do największej katastrofy Wisły w jej 111- letniej historii.

rzecież to się logiki nie trzyma.
Klauzura to w klasztorze 😀
Natomiast wg mnie temat powrotu Cupiała jeśli się nawet pojawił to mam nadzieję, że bez wypiętrzania tego co zrobiło TS, które bez kasy, z bagażem zadłużenia stara się prowadzić klub w pozytywnym kierunku. Powrót Cupiała pod warunkiem, że nie zburzy podstaw zarządzania i nie sprowadzi zawsze wiernego i niezatapialnego Zdzisława K.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując