|
Dla mnie ciekawie wypadł Bartkowski - grający ne lewej Jevtić specjalnie tam się nie rozwinął, a całkiem fajnie wyglądało jego podłączanie sie do akcji w ofensywie - nie tracił anie nie odpuszczał w ataku piłek, moim zdaniem jeden z większych plusów meczu.
Spicić na lewej też wydaje się całkiem ogarnięty i biorąc pod uwagę, że pewnie wielkich pieniędzy nie bierze - powinniśmy przedłużyć z nim umowe.
Boguski pomimo braku skuteczności to był zawodnik, który jako jedyny sprawiał olbrzymie kłopoty defensywie Amiki - fajny mecz
Uryga - niezły początek zwłaszcza w ofensywie (ALAN rozgrywa celnie piłkę przy polu karnym przeciwnika - to brzmi jak SF) ale w defensywie brak doskoku do Majewskiego, który w odstępie kilku minut oddaje 2 strzały - jeden dający gola.... Przy Urydze Llonch trochę zagubiony, bo musiał łatać w kilku miejscach na raz, a gdy liczył, że będący bliżej Uryga zastopuje rywala to niestety grubo się mylił
Głowa - kiks + atak z tyłu na Makuszewskiego - Gil czy inny padalec dałby mu czerwoną, Złotek oszczędził.
Ivan - też prawie czerwona - najgorsze, że błąd popełnił przy wyprowadzaniu piłki
Mały i Ondraszek mało widoczni, Brlek też słabszy - kilka strat (po stracie padła jedna z bramek), ale ogółem walczyli
Stilić - jaka szkoda, że nie wpadło to uderzenie z wolnego....
Bartosz - od kilku meczy jak wchodzi to nie daje w ofensywie niczego specjalnego, Brożek wszedł i na tym zakończyć można jego udział w ty, meczu
Rozumiem, że po Miskiewiczu pewnym jest, że Zachara również żegna się z nami, a wydaje mi się, że cały czas ma spory potencjał nie wykorzystwany
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|