Wyświetl pojedynczy post
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2017, 08:16
Od dawna mam bekę z hejterów Boguskiego.
Jestem przekonany, że jego źródłem w ogóle nie są umiejętności piłkarskie Rafała, tylko, że tak to ujmę - jego konstytucja psychiczna. Powściągliwy, nieco wycofany, jeden z tych co to myślą przed tym jak coś powiedzą i nie szafują wielkimi słowami. Myślę, że się po prostu Januszom futbolu Rafał kojarzy z tym gościem z podstawówki, który ich niezmiernie w....iał, bo niby pi*da z przedziałkiem, ale i z angielskiego dużo lepszy i książki czytał ze zrozumieniem a jak przyszło co do czego to ich nawet w kosza opie*dolił bez wysiłku. Mimo, że mikrus.

Rafał jest więc "pierdołą", "ci*a", "potyka się o własne nogi". Jego strzały natomiast są "anemiczne", przyjęcia na poziomie a-klasy, pressing niemal "dziewczęcy".
Bardziej tym znawcom odpowiada piłkarz typu Patryka Małeckiego - może i nieco bezrefleksyjny ale i tatuaże ma i klatkę piersiową jak trzeba, to kur*wą rzuci jak trzeba i miłość po grób klubowi wyzna. No i strzały i przyjęcia ma jak trzeba. I przegląd pola. I bramkę raz na kwartał załaduje.

Tylko statystyki jakieś dziwaczne, ale kto by się tam liczbami przejmował albo uważnie przyglądał temu co się dzieje na boisku.

Jeszcze za Rafałem gamonie będziecie tęsknić.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując