Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2017, 20:46
Jak przeczytacie ze zrozumieniem, to wrócimy do tematu (chodzi mi o 'idąc TYM tokiem rozumowania').

raindog
Może i nie dostrzegasz piłkarskiej rzeczywistości, bądź pole widzenia jest zbyt wąskie. Rafał strzelił 9 bramek w 5? meczach na jesień, powiedzmy, że zagrał 10 przyzwoitych, ale w pozostałych 10 był zdecydowanie najgorszy na boisku. Chodzi mi o jego brak stabilności, który u 32letniego piłkarza powinien być normą. I tak, powtarzam po raz wtóry, brakowału mu umiejętności, chyba, że niecelne podanie na 2 metry to norma u piłkarza na najwyższym szczeblu rozgrywek w kraju.

Jeśli chodzi o jego pracowitość w obronie jako pomocnika, to szkoda, że nie dostrzegacie jej u Ondraska, który jest tutaj wciąż i wciąż jebany.

Głównym tematem mojego poprzedniego posta był cud przywrócenia mu magnesu w nogach, bo tak dużo na boisku go dawno nie było, a że kontrakt zbliża się ku końcowi...

up
Popović też grał odkąd przyszedł, chociaż na forum uwielbiany nie był, a jego odejście nie pogorszyło znacząco jakości na boisku Holenderska myśl szkoleniowa została ostatnio podsumowana w innym temacie na tym forum, a także zweryfikowała ją (po raz kolejny) rzeczywistość.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 28.05.2017 o godz. 20:51.
Odpowiedz cytując