Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2017, 16:41
Miller miał twardy orzech do zgryzienia moim zdaniem. Zauważ, że to liberalne ścierwo pokroju PO to też już taka lekka lewica, tzn kościół w sumie ble, pedały niby ble ale nie są takie złe, wszędzie faszyzm, homofobia, ksenofobia, uchodźcy tak. Także to co na lewo myśłi zaczęło powoli mieć do wyboru między SLD a PO. Do tego w jednym czasie im wyrosły Palikoty i Razem. Także albo mieli do wyboru walkę o głosy z 3 kontrkandydatami z lewej strony albo się połączyć. W sumie i tak źle i tak niedobrze.
Oczywiście po fakcie łatwo oceniać ale wcześniej, kto by wymyślił taki scenariusz? Jedno jest pewne, start jako koalicja i podniesienie sobie progu do 8% to był zajebisty strzał w kolano.

A co do wyborów przyszłych to mam trzy myśli. 2 to oby tylko nie wygrały cioty pokroju PO, N i one nie rządziły. 2 Ciekawe co by było gdyby PiS musiał robić koalicję z Kukizami, jak to by się rozwinęło. 3. Wcale nie jest powiedziane, że PiS nie będzie znowu samodzielnie rządził mi.in. właśnie dzięki akcji typu nie wchodzi Korwin, Razem lub SLD/PSL, które miały blisko 5% i wtedy PiS zgarnia część z puli i dobija do samodzielnych rządów jak ostatnio.
Pierwsza opcja oczywiście mam nadzieję, ze się spełni i do władzy nie dorwą się tamci. I pozostaje pytanie czy lepszy sam PiS czy z Kukizem, co może się skończyć rozłamem i wtedy to już na 99% PiS idzie w odstawkę i mamy rządy PO/N ewentualnie z Kukizem w koalicji.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.