Cytat:
|
Każdy kto zna się minimum na teologii przyzna że ja jestem bliżej Boga niż ty.
|
Nie to żebym się licytował, że jestes mi bliżej do Boga, nie taki jest mój cel (licytowanie się) ale jak Ty myślisz, że z tym całym swoim zbiorem lewackich teorii o aborcji, eutanazji i pedalstwie jesteś blisko Boga to tylko pogratulować.
To są najcięższe grzechy - mordowanie ludzi. Idź czasami do kościoła, tylko takiego z normalnym księdzem a nie jakimś pedofilem, ....iarzem, celebrytą czy lewakiem, który będzie z ambony swoją wiarę wprowadzał, to się dowiesz jakie są podstawy wiary i że wiara to nie jest sklep, w którym będziesz sobie wybierał to co Ci pasuje, a reszty nie widział albo przerabiał na swoje potrzeby.
Generalnie jesteś bluźniercą pochwalającym mordowanie ludzi niewinnych i pedałów, także raczej do Boga nie jest Ci blisko. No ale pewnie Twoja wiara opiera się na słuchaniu audiencji papieża i oglądaniu z wypiekami na twarzy tego co mówią/mówili księża celebryci u np Lisa w programie.
Argumenty mi się nie skończyły. Wszystko Ci wyjaśniłem w tych kilku postach więc bez sensu jest ciągle się powtarzać i zatwardziałemu lewakowi, który uważa się za chrześcijanina, tłumaczyć proste sprawy. Ty jesteś ewenementem, chyba pierwszy lewak RP, który mówi po lewacku i dodaje, że jest blisko Boga jednocześnie hehe Czyli jesteś jednocześnie w dwóch miejscach, grubo.
A na te Twoje teorie o wolności itp. Napisałem Ci jasno, na chodniku możesz srać bo jesteś wolny ale musisz się liczyć z tym, że takie zachowanie nie będzie akceptowane przez normalnych ludzi i przez prawo, z tym, że nikt Ci w konstytucji nie zapisze, że możesz srać gdzie chcesz. I w te same "widełki" możesz wsadzić pedalstwo, eutanazję itp. Nigdy (oby) takie rzeczy nie będą w Polsce akceptowane prawnie i pochwalane ale jeśli ktoś chce to może pod tymi względami isć pod prąd.