Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2017, 07:52
Cytat:
Każdy kto zna się minimum na teologii przyzna że ja jestem bliżej Boga niż ty.
Nie to żebym się licytował, że jestes mi bliżej do Boga, nie taki jest mój cel (licytowanie się) ale jak Ty myślisz, że z tym całym swoim zbiorem lewackich teorii o aborcji, eutanazji i pedalstwie jesteś blisko Boga to tylko pogratulować.
To są najcięższe grzechy - mordowanie ludzi. Idź czasami do kościoła, tylko takiego z normalnym księdzem a nie jakimś pedofilem, ....iarzem, celebrytą czy lewakiem, który będzie z ambony swoją wiarę wprowadzał, to się dowiesz jakie są podstawy wiary i że wiara to nie jest sklep, w którym będziesz sobie wybierał to co Ci pasuje, a reszty nie widział albo przerabiał na swoje potrzeby.
Generalnie jesteś bluźniercą pochwalającym mordowanie ludzi niewinnych i pedałów, także raczej do Boga nie jest Ci blisko. No ale pewnie Twoja wiara opiera się na słuchaniu audiencji papieża i oglądaniu z wypiekami na twarzy tego co mówią/mówili księża celebryci u np Lisa w programie.

Argumenty mi się nie skończyły. Wszystko Ci wyjaśniłem w tych kilku postach więc bez sensu jest ciągle się powtarzać i zatwardziałemu lewakowi, który uważa się za chrześcijanina, tłumaczyć proste sprawy. Ty jesteś ewenementem, chyba pierwszy lewak RP, który mówi po lewacku i dodaje, że jest blisko Boga jednocześnie hehe Czyli jesteś jednocześnie w dwóch miejscach, grubo.

A na te Twoje teorie o wolności itp. Napisałem Ci jasno, na chodniku możesz srać bo jesteś wolny ale musisz się liczyć z tym, że takie zachowanie nie będzie akceptowane przez normalnych ludzi i przez prawo, z tym, że nikt Ci w konstytucji nie zapisze, że możesz srać gdzie chcesz. I w te same "widełki" możesz wsadzić pedalstwo, eutanazję itp. Nigdy (oby) takie rzeczy nie będą w Polsce akceptowane prawnie i pochwalane ale jeśli ktoś chce to może pod tymi względami isć pod prąd.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.