Wyświetl pojedynczy post
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2017, 23:18
Gadanie, zę było lepiiej z lata 90 to bujda. Nie chodzi tu omnie. Ja byłem szczęśliwym dzieckiem. Natomiast ojciec wracał po 10h z warsztatu do domu( na lewo, nawet śmieciówki nie istaniały za jakieś 5zł/h), potem koniem do pola itd.a w domu ptzypominam w sumie 9 geb, no i matka nie pracowała, bo ktoś musiał się mną opiekować. Nie chce się użalać nad sobą, czy moim ojcu, ale było bardzo ciężko. A z perspektywy czasu moi rodzice są zadowoleni, ze udało im się wykszłacić 7 dzieci, nie obarczając specjalnie państwa.
Co do martyrologii smoleńskiej... mam wrażenie, ze on ciągle robi wszystko, zęby to wykorzystać. Taka żona Szmajdzińskiego potrafi chodzi do męża. Skąd wiem? Bo jest o niej cicho. Prezes moim zdaniem perfidnie wykorzysztuje ten dramat dla własnych korzyści, sugerując czasem ( lub pozwalając jego środowiskom) na opinie, ze Tusk to morderca itp.
3) Z zalożeniem własnej firmy poszedłem na skróty, racja. Ale daj spokój, nie ma tragedii: Facet w Pl zarobi 3 na rękę jeśli chce (cieżka praca, fakt), a żonka 2 z hakiem też bez problemu. za takie pieniądzę + duperele rodem z PRL jestes spokojnie jechać we 4 na last minute.
Mam gdzieś calą sytucję z marylką opisaną, jutro Ci dam skan, jesli Ci zalezy.