Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2017, 08:20
Cytat:
Oczywiście, że Załuska jest lepszy od Buchalika, ale ja wcale nie będę płakał jak odejdzie. Chyba najbardziej przereklamowany bramkarz jakiego mieliśmy od długiego czasu.

A rozumowanie debilne.
To tak jakby ktoś, gdy odchodził Guzmics straszył Urygą w pierwszym składzie. Wystarczy pozyskać bramkarza na podobnym poziomie co Załuska, nie powinno być z tym większych problemów.
Heh, a ja myślałem, że najbardziej przereklamowany był Cierzniak - no chyba, że jego w ogóle to tej "wyliczanki" za inne zasługi się nie bierze

Załuska to solidny grajek, który spokojnie 2-3 lata mógłby jeszcze u nas na NIEZŁYM poziomie pograć. Niemniej jednak mam nadzieję, że Junco ma już w zanadrzu kogoś kto z marszu może go zastąpić - za chwilę kończą się kontrakty całej trójki i właściwie trudno sobie wyobrazić by był sens przedłużać je któremukolwiek z Michałów. Załuska gwarantuje stabilność i raczej nie popełniał do tej pory strasznych baboli, które mocno obciążały jego konto. Konkurencja, POWAŻNA w postaci kogoś młodszego niż on i o jako takim potencjale, jest mu jednak potrzebna. Ani Buchalik ani Miśkiewicz tego 'naporu' nie gwarantują.
Odpowiedz cytując