Cytat:
|
Chłopie ja mam nadzieje ,że tacy jak ty nigdy nie będą rządzić tym krajem , bo prawdopodobnie ustawiał byś "wszystkich inaczej myślących" pod mur , i częstował ich serią z karabinu...
|
Myślę, ze nie byłoby tak źle bo ja się wzoruję na Żołnierzach Wyklętych, ogólnie na polskich patriotach. Także oni takich grzechów za wiele na sumieniu nie mają. Za to twoje środowisko to niewinne lewactwo pomieszane z komunistami własnie takie metody stosowało.
Ci twoi idole to w połowie konfidenci a w drugiej połowie poplecznicy lub koledzy katów, ktorzy mają krew na rękach. Którym właściwie nic nie przeszkadzało w tamtym systemie i nic nie robili aby go zmienić, a teraz mają wielki ból dupy bo np komuchom chcą emerytury obciąć, bo np chca rozbić jakieś układy w sądach itp. Także za dużo nie myśl i się o mnie nie bój, patrz na siebie bo blisko ci do komunistów. Jakby przenieść tamte czasy na dzisiejsze to jesteś po czerwonej stronie. Także pa pa.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.