|
.......enie, że PiS taki komunistyczny, TVP PRLowska w kontekście ścieku lewackiego, który wręcz miłuje i miłował komunistyczną Polskę i ludzi komuny to śmiech na sali.
Przecież te wszystkie Kaje i 3/4 tego brudu od początku się obraca w towarzystwie komunistycznym. Występuje w tv agentów Solorza cz Waltera, koleguje się z Urbanami. Nigdy nie protestowali przeciwko Jaruzelskiemu, Kiszczakowi, nie chcieli sprawiedliwości po 89 roku itd. Także o czym my mówimy.
Po prostu dasz lewakowi palec to będzie chciał rękę. Pojebało się im w głowach i by chcieli stworzyć nazistowską Polskę, a jak się komuś coś nie podoba to od razu go chcą na ubocze zepchnąć.
A z tą Kayah to sam już w końcu nie wiem czy Kurski jej nie chciał czy sama zrezygnowała? Bo w filmiku gdzie Kurski z Rodowicz stoją, to Maryla mówi, że nikt nikogo nie blokował.
PS Oczywiście PiS jest teraz pół ofiara i pół winny. Za dużo pajacują i tak jak pozbyli się transmisji z płockiej nocy kabaretowej rok temu, bo nie znali dokładnego scenariuszu imprezy - już wtedy z tym artystycznym światkiem zadarli. Tak teraz to wszystko narasta i fama idzie dalej.
Nie chca oddzielić polityki od tv to mają focha od lewaków. Co nie zmienia faktu, że komuny to ich rządy ani tv nie przypomina i jest to zwykłe .......enie lewaków żeby po.......ić. Lewaków, którzy tak jak napisałem sami się z komuny wywodzą i sami ten ustrój tworzyli i trzymali sztamę z tamtym światem przed i po 89 roku.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|