|
Do niektórych widzę nie dociera że w tym meczu Jagiellonia była zespołem lepszym i bardziej wyrachowanym.
I Wisła z tym materiałem ludzkim i z tą formą kluczowych piłkarzy ofensywnych nic więcej zrobić nie mogła.
Mamy na ten moment zespół kadrowo słabszy od tej pierwszej 4 i tego się nie przeskoczy.
Alan błąd przy pierwszej bramce bo nie wracał na pełnym gazie od razu i Llonch przejął jego zawodnika, dlatego zabrakło go w sektorze z którego Sheridan oddał strzał.
Przy drugiej bramce wgl go nie było. Błąd Gonzaleza i Mączyńskiego bo jak dopadli gościa we 2 a nawet 3 z Valencia to nie powinien on dalej pobiec. Cywka powinien przejść w tej sytuacji na pozycje stopera i wspomóc Spicicia , który wydaje mi się niewiele mógł zdziałać sam.
W ofensywie Chorwat się udzielał ale Małecki nie wiem czy podał mu raz piłkę...
Generalnie jest to gość solidny i jako zmiennik całkiem okej no ale mamy Pietrzaka więc nie wiem czy zostanie.
Małecki ławka dla k*** zasady! Bo ja rozumiem że można grac słabo ale jak nie idzie w pojedynkach to podawać, podawać i jeszcze raz podawać!
Brożek ławka, musi odpocząć mecz albo dwa.
Ja sobie nie wyobrażam miejsca na koniec niższego niż 5. Więc Kiko musi coś jeszcze wyczarować.
|