Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2017, 20:24
My Polacy jesteśmy tak podzieleni, tak jebani przez polityków i tak nieaktywni społecznie, że nie zdziwię się, że jak ktoś 500+ zajebie to wiele osób nawet nie pierdnie z tego powodu... My jesteśmy przyzwyczajeni do biedy i gnojenia, jeszcze w głowie siedzi takie myślenie, że nawet jak mnie rząd będzie jebał to jestem zaradny więc sobie zakombinuje jakoś i przeżyję.
OC idzie od góry - zero reakcji, wiek emerytalny za PO miał być 67 lat - zero reakcji, imigrantów chcieli tu sprowadzać - zero reakcji.
Reagują tylko małe grupki ludzi, to jest bez znaczenia. Typowy Polak popłacze pod nosem i idzie dalej bo on przecież nic nie może itp A najwyżej za karę od jutra będzie jebał PiS i zagłosuje za 2 lata na PO. Albo na odwrót.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.