Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2017, 08:58
Napisałem wyżej, Kukiz jest przez wielu łączny z PiSem także na wejściu jakieś 30% ludzi nie zagłosuje ani an niego, ani PiS, ani Korwina ani na nic co jest po prawej stronie. Jak każdy kraj jesteśmy podzieleni i jest elektorat prawicowy i lewicowy/liberalny. Także te 30% będzie zawsze wybierało między SLD,Razem,PO i N. Ewentualnie dołączy do nich 10-30% w zależności od sytuacji no i reszta też zawsze zostanie przy PiSie, Kukizie, Korwinie itp i nigdy nie zagłosuje z kolei na lewaków i ludzi utożsamianych ze zdrajcami Polski. Tak to wygląda. Nikt się nie bije o 100% głosów bo to nierealne. Dlatego gra toczy się o ten elektorat niezdecydowany a on już jest bardziej wymagający bo nie idzie za własnym światopoglądem chociażby (np ja bym nigdy nie zagłosował na ludzi popierających pedalstwo a im to obojętne) i idzie albo tam gdzie ma lepiej, albo tam gdzie partia ma lepszy pijar itp.
I z tego powodu każdy wynik wyborów jest możliwy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.