Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2017, 08:50
PiS też łądnie leci w chuja. podatki podnoszą, OC wyjebane już chyba do granic możliwości. 500+ nie powiem, że nie poprawia życia wielu rodzin ale to jest wszystko robione na kredyt i czysto populistycznie. To nie ma nic wspólnego z wolnością bo zamiast ludziom nie kraść to ukradli więcej, wzięli kredyt i rozdali po 500 zł na dziecko. Chore, oczywiście jeśli ktoś zarabiał 2 tys a teraz ma na rodzinę 2,5-3 tys to jest to mega kasa. Biurokracja jak była tak jest, chyba jedyne co zrobili i co pomaga zwykłym ludziom to zniesienie zakazu wycinki drzew. Urzędników nawet nie wiem czy przybyło czy nie ale zakładam, że tak skoro mamy 500+ na całą Polskę to dodatkowe ręce muszą się tym zająć a o jakichś ograniczeniach w etatach nie słyszałem.
Także PiS chuja robi. Nadal zero wolności dla ludzi, nadal jesteśmy jebani podatkami, nadal biurokracja, nadal zero pomysłów na służbę zdrowia, dług publiczny itp
Od sfery światopoglądowej to ok, że jebią UE i właściwie te wszystkie komisje i śmiecie typu Schulz mogą sobie tylko pogadać póki co i się pożalić Tuskowi. Fajnie, że temat pedąłów i innych transów znikł z sejmu i nie hańbi godła, które tam wisi.
Smoleńsk, z jednej strony dobrze, że nie jest to główny temat i nie ma jakiejś chorej polityki w tym względzie ale z drugiej? Miało być wyjasnienie tej tragedii, zrobili coś w tym temacie? Miały być wsadzanie szuje z PO do więzienia lub przed trybunał stanu za Smoleńsk ale i inne sprawy i co? I nic, puste słowa. To samo teraz robi PO. Mówią o wolności słowa, o braku demokracji i o tym, że pójdą siedzieć PiSowcy jak oni przejmą władzę. Narazie to wygląda jak ustawiony teatrzyk aby ludzie się kłócili a PO-PiS i reszta mniejszych partii robi za plecami co chce. Dopóki Polska nie stanie się potęgą gospodarczą i ludzie nie zaczną żyć na poziomie to ja nie uwierzę, że jakikolwiek polityk chce dobrze dla tego kraju.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.