Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2017, 11:53
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ja się powtórzę i kończę dyskusję - jest sens zatrzymać Brożka. Jeśli znajdziemy lepszego od niego - będziemy mieli naprawdę dobrego zmiennika. Jeśli nie znajdziemy nikogo lepszego, to jaki jest sens pozbywać się Brożka?
To zależy co ma w głowie, bo jeśli podwyżkę czy nawet taką samą pensję jak teraz to nie ma sensu. Bramek nam nie daje, swoją postawą do walki nie zagrzewa. Chętnie bym zobaczył grę na 2 napastników Drzazga/Zachara/Zdenek ze szczególnym wskazaniem na tego pierwszego, gdzie on ma tylko ofensywne zadania, szukanie tuneli, a Zachara/Zdenek ściąganie przeciwnika i robienie Krzyśkowi miejsca. Małecki zawsze dużo biega i starań odmówić mu nie można. Na prawej stronie mamy Videmonta/Valencie + myślę, że jeszcze 1 zawodnik na skrzydło przyjdzie w lecie. Gdyby udało się ściągnąć Dancha, to rywalizacja w defensywie na wysokim poziomie- Głowacki, który ze względu na wiek pewnie złapie od czasu do czasu kontuzje, Ivan, Uryga, którego ostatni występ,mam nadzieję, doda w końcu wiary w siebie i zacznie grać jak należy.
Odpowiedz cytując