Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2017, 11:47
Ja się powtórzę i kończę dyskusję - jest sens zatrzymać Brożka. Jeśli znajdziemy lepszego od niego - będziemy mieli naprawdę dobrego zmiennika. Jeśli nie znajdziemy nikogo lepszego, to jaki jest sens pozbywać się Brożka?

ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
1. Gramy 5 pomocnikami, 3 w środku, a napastnikiem jednym. Wczoraj Brożek tak presował, że Iwański czy Yaya Toure by się nie powstydzili.

2. Dla mnie frustrujące jest, gdy ktoś, kto gra tragicznie przypierdala się do młodego chłopaka, który wchodzi na 20 minut i tworzy przy tym więcej zagrożenia, niż on sam przez cały mecz.

3. Zachara się rozruszał. Ma nosa, nie ma ogrania, ale Brozio jest dużo wolniejszy na szybkość i NA PEWNO mniej dynamiczny.
To jeszcze na koniec...

1. W składzie mamy jednego takiego napastnika, który "pressował" na poziomie - Ondrasek. Jeśli wolisz grać takim napastnikiem, to pogratulować.

2. Słabą masz w takim razie psychikę.

3. Zachara? Wg mojej oceny straszny przeciętniak, słaba technika, zastawić się nie potrafi, do gry kombinacyjnej za bardzo nie pasuje, gry głową nie ma nawet co oceniać. No ale każdy ma prawo widzieć inaczej.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.05.2017 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując