Wyświetl pojedynczy post
Toeju
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2017, 18:39
picasso napisał(a):Wyświetl post
ty to chba warwszawiak jesteś?
mam gdzieś europejskei puchary jesli dotycza innego klubu niż Wisła
Ty dokładnie przeczytaj co ja napisałem, potem obrażaj. Akurat jestem z północy Polski, od lat kibic Wisły.

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Zbliża się sezon pucharowy to się pojawią coroczne trolle internetowe trzymające kciuki za wszystkich w pucharach.

Kiedy w końcu zrozumiecie że dla dobra WISŁY jest tylko i wyłącznie gra WISŁY w pucharach, a nie Legii, Lecha czy innych kuchenek.

I to że Lechia czy Legia zarobią 10 ml ojro to gówno znaczy bo Wisła nie dostanie z tego ani grosza a jedynym efektem będzie tylko to , że za rok będzie trudniej na pudło wskoczyć.

Gdzie Was hodują .... ?
Ty również dokładnie zapoznaj się z moim postem, gdzie wyraźnie napisałem, że gdy Polskie kluby będą regularnie punktować w Europejskich Pucharach, tym szansa że i Wisła tam zagra jest większa. Nie mam racji?
W przeciwieństwie do 80% forumowiczów, nie chcę "wypychać" na siłę Wisły, tam gdzie sobie nie poradzi. Jeden, dwa, trzy dobre mecze nie zwiastują, że jesteśmy gotowi by z podniesionym czołem wojować w Europie. Szczerze, nie widzę sensu by Wisła awansowała do Europy i w drugiej rundzie zebrała oklep o Kazachów. Na spokojnie przygotujmy kadrę, wyprowadźmy klub na prostą finansową.
Odpowiedz cytując