Wyświetl pojedynczy post
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2017, 19:35
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
W domu wszyscy zdrowi? Wreszcie nie dostaliśmy łomotu w Warszawie. Jakie ty chłopie miałeś oczekiwania? Że wygramy tam 3-0 jak w 2010? Jakim składem?
Dla mnie nie przegranie w stolycy to spory sukces.
A co do pucharów. Jakbyśmy je chcieli to wygralibyśmy w Łęcznej. Jakoś olaliśmy ten mecz. Dla mnie 5 miejsce .
@Ogryzek
Jeżeli sam twierdzisz, że nie przegranie meczu (i to po żałosnej obronie) jest sukcesem, to znaczy, że uznajesz, że Wisła jest słaba i na puchary jej nie stać pod w względem umiejętności (ciekawe, że Legia miała kilku drewniaków w składzie, ale ją stać?). Więc o co ci chodzi? Właśnie napisałem: no to po pucharach, gra żałosna. No chyba nie twierdzisz, że gra była dobra?

A jeżeli o grę o puchary chodzi, to remis teraz obiektywnie jest porażką. No chyba nie można tego negować, nie?
"Myśmy nie chcieli pucharów"? Kto? Kibice? Bo trener i piłkarze specjalnie sie wykartowali na mniej ważny mecz, żeby w rundzie finałowej grac o puchary. Kiko mówił o pucharach.
Wiec kto ich niby nie chciał? Kto to są ci "my"?

A nie wiem co można odpowiedzieć geniuszom artykulacji jak @kpn @Dariook. Bo ten @Revolver najwyraźniej dzieli się z innymi swoimi osobistymi kuracjami.
Odpowiedz cytując