Wyświetl pojedynczy post
kalafior1993
Member

Od: 04.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2017, 09:40
Bardzo fajna forma meczowego! i grafika i informacje na duży PLUS. Co do meczu jeśli zagramy podstawowym sprawdzonym składem czyli Załuska-Cywka,Głowacki,Gonzalez,Sadlok-Małecki,Mączyński,Llonch,Brlek,Boguski-Brożek i wszyscy zagrają na 100%, sędzia nie gwizdnie czegoś z kapelusza i nie przytrafi się tzw babol któremuś z naszych zawodników to myślę że mamy szansę nawet na 3 pkt. O ile pierwsza "11" myślę że jest pewna, to o tyle ławka rezerwowych i to kto z niej się podniesie już nie koniecznie. Bartosz, Stilić, Valencia myślę że jeśli sytuacja na boisku lub ewentualna czerwona kartka czy kontuzja się nie przytrafi to oni najwięcej jakości by wnieśli z ławki. Jest jeszcze Zachara, ale w meczu na łazienkowskiej zagrał tragicznie. Ondrasek wszyscy widzą w jakiej formie jest i wątpię by nawet na ławce zasiadł. Videmont mnie osobiście nie przekonuje, w meczu z Łęczną bardzo słabo zagrał, gra jakby bojaźliwie a tu potrzebna jest walka. Uryga po meczu z Łęczną padła na niego fala hejtu na którą zasłużył i jeśli nie będzie wymuszonej zmiany raczej na ławce pozostanie
Odpowiedz cytując