PhantomRanger napisał(a):

Z perspektywy czasu widzę, że byłem w ogromnym błędzie i drugi raz tego błędu nie popełnię. Kiko stawiany przed nim cel osiągną i należy mu się przedłużenie kontraktu. Po tych 3 miesiącach widać pomysł na drużynę. Przy odpowiednich transferach może być na prawdę dobrze.
Jako, że krową nie jestem to zmieniam zdanie na temat naszego trenera i biję się w pierś, że zbyt pochopne wnioski wyciągnąłem. Mam nauczkę na lata, ale z chęcią mogę taki samosąd pisać co roku, tym razem o naszych piłkarzach, bo myślę, że Kiko zostanie z nami przynajmniej na dwa kolejne lata.
|
Wiele osób (ja także) patrzyło na ten krok sceptycznie. Okazuje się jednak ze nie przypadkowo PMS trenuje tylko w E-klapie i ze jednak da się w Hiszpanii znaleźć trenera (ale tez i piłkarza) który sobie bardzo dobrze poradzi - jednak ilość trenerów dostępnych na tamtym rynku jest tak duże ze tylko wybitne jednostki trafiają do klubów z primera division. Dla mnie duża wartość to tez ten chłop od przygotowania fizycznego - widać ze Wisła wytrzymuje granie przez 90 minut na wysokiej intensywności.