Wyświetl pojedynczy post
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2017, 21:10
WislaFan123:

Cytat:
Lonch? Kolejny taki sobie mecz - ok w drugiej polowie w koncu z 2 razy cos w ofensywie, ale jak dobrze (o dziwo) wylapal Hajto, on wiekszosc pilek gra do tylu. Dalej mnie gosc nie nie przekonuje, zwykly biegacz jakich duzo.
xDDDDDD
Sorry, ale innego komentarza nie da się napisać. Jeżeli ktoś twierdzi, że Llonch zagrał tak sobie to powinien ten mecz oglądać do skutku.

Cytat:
Jednak jesli chodzi o Wisle, dalej duzo gorzej niz za najlepszych momentow za Wdowczyka. Poprostu tu ma farta Kiko ze bez kontuzji i trochre lawki, ale dalej gra opiera sie na starych gosciach. Za Kiko Wisla jedyne w sumie co ma to farta - ta bramka dzis tez kouriozm, przypadkiem na wslizgu zagral Cywka, glowka - popreczka i akurat Malemu na noge spadlo...
No i generalnie Ramirez do zwolnienia. Wszystko kwestia szczęścia. Szkoda, że Zagłębie tego szczęścia nie miało. Jak to się stało, że z tych 50 setek, które sobie wypracowali nic nie wpadło a Wisła zrobiła pół sytuacji i strzeliła?

Podsumowując gdyby tylko była lepsza skuteczność to można byłoby napisać o perfekcyjnym meczu z naszej strony. Całkowita dominacja nad Zagłębiem, pełna kontrola. Zwraca uwagę nasze zachowanie po strzeleniu bramki. W końcu nie oddaliśmy pola przeciwnikowi a w dalszym ciągu utrzymujemy się przy piłce i to my byliśmy bliżsi strzelenia drugiej bramki. Zwraca także uwagę świetne przygotowanie kondycyjne.
LLonch to absolutnie fantastyczny zawodnik. Jest wszędzie, kilka kluczowych przechwytów uruchomiających szybkie kontry, które mogły zakończyć się bramką. Po wejściu Urygi pokazał także, że potrafi dać sporo jakości z przodu. Dla mnie w chwili obecnej jest to już przynajmniej poziom Czarka Wilka z dobrych lat. Jak najszybciej należy przedłużyć z nim umowę.
Osobne słowa o Ramirezie. Widać olbrzymi postęp w naszej grze, świetną organizację, dyscyplinę taktyczną. Nie ma w naszej grze przypadku. Mam nadzieję, że także zwiąże się z nami na dłużej.
Generalnie po kilku latach na prawdę widać, że wszystko zmierza w dobrym kierunku i wszystko sensownie funkcjonuje. Oby tak dalej!
Ostatnio edytowane przez Martinus : 17.04.2017 o godz. 21:12.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując