Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2017, 19:51
nesta napisał(a):Wyświetl post
Pięknie piłkarze rosną przy Kiko.
Brawo dla wszystkich! Ale Llonch... jak tacy gracze są w III lidze hiszpańskiej to panie Junco proszę tam jechać z Kiko na zakupy.

Głowa profesor. Mały znów jak dawniej. Napastnik priorytet do sprowadzenia, wtedy takie mecze będziemy wygrywać po 2,3 zero lekko, bo Zagłębie moze dziękować za najniższy wymiar kary.

Dawno nie widziałem tak rozbujanej Wisły jak w drugiej połowie. Mega szybko, pomysłowo, ładnie sie wszystko kleiło.
I atmosfera na meczu mistrzostwo. Dużo bardziej mi sie podobało niz na Lechu. No ale nie od dziś wiadomo, ze większy młyn zrobi 12 tys tych, którym się chce niz 30 tys wśród których mnóstwo sezonowcow.
Lonch? Kolejny taki sobie mecz - ok w drugiej polowie w koncu z 2 razy cos w ofensywie, ale jak dobrze (o dziwo) wylapal Hajto, on wiekszosc pilek gra do tylu. Dalej mnie gosc nie nie przekonuje, zwykly biegacz jakich duzo.

Głowa owszem, genialny mecz.

Jednak jesli chodzi o Wisle, dalej duzo gorzej niz za najlepszych momentow za Wdowczyka. Poprostu tu ma farta Kiko ze bez kontuzji i trochre lawki, ale dalej gra opiera sie na starych gosciach. Za Kiko Wisla jedyne w sumie co ma to farta - ta bramka dzis tez kouriozm, przypadkiem na wslizgu zagral Cywka, glowka - popreczka i akurat Malemu na noge spadlo...

Pytanie, do kiedy to szczescie bedzie, ale najwazniejsze, ze jest 8mka
Odpowiedz cytując