Wyświetl pojedynczy post
d
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2017, 11:23
Na spokojnie - zgadzam się, że był to jeden z lepszych meczów pod wodzą Kiko. Wprawdzie praktycznie wszystkie bramki padły w wyniku przypadku i wygraliśmy (znowu!) mocno szczęśliwie, ale byliśmy zdecydowanie lepsi, pod każdym względem. Drużyna prezentuje się coraz lepiej i raczej nie ma w tym przypadku - Ramirez okazał się strzałem w dziesiątkę, bardzo się cieszę, że mogę się przyznać do błędu w ocenie pomysłu jego zatrudnienia.

Najlepszy był chyba jednak Stilić - wrócił już do żywych, po prostu "to ma", nawet jak stoi pół meczu. Mam nadzieję, że przestanie już kombinować i dotarło do niego, że wystarczy utrzymać formę fizyczną i ma tu dożywocie jak pączek w maśle. Tuż obok Llonch (tytan pracy, kolejny świetny występ) i tradycyjnie Brlek. Środek mamy obecnie w takiej formie, że pierwszym do posadzenia ławę jest aktualny reprezentant, co jest dość kuriozalne.

Dobry występ bocznych obrońców (Sadloka nawet bardzo), lekki dołek formy Małeckiego jak najbardziej do wybaczenia, Videmont też gra coraz lepiej (dajmy mu czas, popatrzmy na Brleka). Fajnie, że 3 punkty zrobił akurat Zachara, oby dodało mu to pewności siebie i powalczył o przedłużenie umowy.

Zmartwień mało - Uryga chyba powoli żegna się z drużyną, wyzwaniem dla Kiko pozostaje wymyślenie pomysłu na Mączyńskiego.

Dobrze to wszystko wygląda - pierwsza ósemka już jest raczej nie do spieprzenia, a przy tych ostatnich 7 meczach granych na luzie może być ciekawie. Bardzo cieszy, że drużyna jest scementowana i waleczna, co jest zasługą wszystkich ludzi pracujących od paru miesięcy w klubie.
Odpowiedz cytując