Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2017, 23:48
Ja uważam, że to był nasz najlepszy mecz za Kiko.

Z wyjątkiem dłuższego przestoju tuż po przerwie również w grze ofensywnej było widać pomysł, pewność i wiarę, że bramki są kwestia czasu. Zwycięstwo niby szczęśliwe, bo bramka w ostatniej minucie, ale jednak zasłużone jak cholera.

Z Brleka robi się naprawdę Pan Piłkarz. To już nie tylko jeden czy drugi dobry mecz, na niego po prostu można już liczyć. Może nawet i dobrze, że wypadł teraz, mecze po podziałce będą ważniejsze.
Semir jak będzie zagrywał takie no look passy jak do Pawła, to jestem mu w stanie wiele wybaczyć. To była poezja po prostu. Llonch ma motorek w dupie, coraz bardziej podoba mi się ten chłopak.

Ja wiem ile daje drużynie Paweł w grze kombinacyjnej, i go cholernie cenię za całokształt, ale w tym momencie wolałbym go oglądać na ostatnie pół godziny. Niby póki co wychodzi na Kiko, bo dzisiaj znowu dobra zmiana Zachary daje zwycięstwo, tak jak Bartosz z Płockiem, czy Zdenek z Piastem, ale na ten moment grałbym jednak od poczatku Ondraskiem lub Zacharą. Chociaż Paweł dzisiaj i tak zagrał lepiej niż przyzwyczaił ostatnio.
Odpowiedz cytując