Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2017, 20:59
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Drozd
Od tego jest trener. Widać nie przeszkadza mu zachowanie Małego. Ty już robisz nagonkę na Małego. Na forum jest dwóch do bicia pod byle pretekstem Mały i Boguski. A zagrań egoistycznych w meczu zawsze jest kilka. Videmont w tym przodował i co? No tak jest, piłkarz podejmuje decyzje - czasem wyjdzie czasem nie. Jakby zawsze piłkarze podejmowali najlepsze decyzje na boisku to graliby już w innych lepszych ligach.
Dlaczego nagonkę? Bo napisałem, że moim zdaniem był najsłabszy i uzasadniłem, że moja ocena wynika z jego ogólnej postawy, a nie poszczególnych decyzji czy ich efektów.

Porównywanie forumowych opinii na remat Małeckiego i Boguskiego to chyba jakiś żart.

Czy trenerowi przeszkadza niekolektywne zachowanie poszczególnych piłkarzy to raczej nie ma wątpliwości, tyle że pewnie słysząc do innych do czego jest zdolny ten czy inny woli nie dolewać oliwy do ognia. Jednak skoro w meczu z Jagą w roli rozjemcy Brożka z Małeckim musiał występować Burliga to moim zdaniem jest przegięcie pały. Nie ma się potem co dziwić, że nie oddajemy celnego strzału na bramkę skoro każdy sobie rzepkę skrobie...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.04.2017 o godz. 21:01.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując